Lévai Richárd

Közösségi marketing specialista, RG Stúdió

Lévai Richárd az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája, a „Közösségi kalandozások- 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon”, a „Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0” és a “Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával?” című könyvek szerzője, hivatalos Facebook hirdetői minősítéssel rendelkező szakember. Az idén 19 éves RG Stúdió marketing vezetője és egyik alapítója. 2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki.
Cége referenciái között olyan márkák is megtalálhatóak, mint a Robert Bosch, a CEWE Fotókönyv, a Piatnik, az OLX.hu, vagy a Telenor.
Kozossegikalandozasok.hu blogja már nyolc éve biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából.

 


Az előadása

Új értékesítési megoldások a Facebook platformjain

10:30 – 11:00 – Marketing & Vevőszerzés terem

AMIT TALÁN MÉG TE SEM TUDTÁL RICSIRŐL:

  • Építészmérnök és Data Scientist végzettsége is van. Nem véletlen, hogy a tervezést és az adatokat a marketingben is fontosnak tartja
  • Gyerek kora óta szenvedélye a fotózás és a videózás
  • Első weblapját 1998-ban készítette egy főiskolai gyakorlat keretében. A másodikat már megrendelésre néhány hónappal később