Videó lejátszása
a large building with a crowd of people in front of ita large building with a crowd of people in front of it
Videó
lejátszása
2023//02//23 - Lurdy Ház

Expo

Kiállítók

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

ZalaPack

Kiállító

E-commerce csomagolástechnikában otthon. Három telephely, szakértő gárda, bemutatóterem és webáruház. Egyedülálló termékkínálat, széleskörű szolgáltatások. Lebomló és újrahasznosítható anyagok, csomagküldésre fejlesztve.

Csomagolástenchnika

Olcsóbbat.hu

Kiállító

Az Olcsóbbat.hu 15+ éve a hazai e-kereskedelmi piac meghatározó szereplője ár-összehasonlító oldalként, a Google Shopping indulása pedig egyedülálló megjelenést biztosít a Google felületein is!

Árösszehasonlító
Marketing

Smartsupp

Kiállító

A Smartsupp az Ön vásárlási asszisztense. Egyesíti az élő csevegést, a chatbotokat és a videofelvételeket és segít, hogy a látogatók vásárlókká váljanak.

Ügyfélélmény

iLogistic Fulfillment

Kiállító

Kiszervezett webáruház logisztika, amivel csak webáruházad rendelésszámának növelésére kell koncentrálnod. Fulfillment a forgalmadhoz rugalmasan igazodó költségekkel.

Fulfillment

VirtualJog

Kiállító

Naprakész ÁSZF és GDPR ügyvédektől garanciával

Jog és Könyvelés

Barion

Kiállító

Fizetési kapu verhetetlen áron és pofonegyszerű integrációval: ezt (is) tudja a Barion Smart Gateway. Állj meg nálunk egy szóra, és fedezd fel miért választja több mint 13000 hazai kereskedő a Bariont!

Fizetés

Árukereső

Kiállító

Légy látható a piacon Magyarország legnagyobb ár-összehasonlító oldala segítségével! Csatlakozz az Árukeresőhöz!

Árösszehasonlító

Adriana Automatik Kft.

Kiállító

A célunk, hogy legyen egyszerűbb a könyvelők és pénzügyesek élete. A XXI. századi, villámgyors bank könyvelés megteremtésén dolgozunk 2016 óta. Automatizáljuk, amit lehet!”

Fejlesztés

RAJA

Kiállító

A RAJA csoport Európa vezető csomagolóanyag-, irodaszer- és felszerelés-forgalmazójaként jelenleg 19 európai országban képviseli magát 26 céggel és több mint 2 millió európai vállalat az ügyfele.

Csomagolástenchnika

RIPAC

Kiállító

Dobozon belüli termékvédelem, termékrögzítés, kipárnázás szakértője, gyártói szintű 9 országban aktív lokális támogatással és kiszolgálással. Ha termékei csomagolásához megoldásokat keres, akkor Mi állunk rendelkezésére környezettudatos és hatékony megoldásainkkal.

Csomagolástenchnika

Biocsomag

Kiállító

Az otthon komposztálható légpárnás térkitöltő tekercseket levegő nélkül szállítják, tárolják, míg az ügyfélhez szinte csak levegőt küldünk a legkevesebb anyag felhasználásával.

Csomagolástenchnika

vshosting~

Kiemelt támogató

A Vshosting~ a managed hosting legnagyobb közép-európai szolgáltatója. Segítünk a webáruházaknak és az IT-cégeknek az üzemi költségeik csökkentésében, az infrastruktúra elérhetőségének növelésében és az internetük felgyorsításában.

Webáruház üzemeltetés