Ecommerce Expo Kiállítók

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

APPSY

Kiállító

Cégünk mobilalkalmazás fejlesztéssel foglalkozik. Webáruházakra vagyunk specializálódva, hogy a vásárlás gyors egyszerű és kényelmes legyen egy appban. Szinkronizálunk a webshopoddal elérhető áron és gyorsan. Célunk, hogy a legjobb felhasználói élményt biztosítsuk az ügyfeleidnek.

No items found.

Adriana Automatik Kft.

A célunk, hogy legyen egyszerűbb a könyvelők és pénzügyesek élete. A XXI. századi, villámgyors bank könyvelés megteremtésén dolgozunk 2016 óta. Automatizáljuk, amit lehet!

No items found.

Adriana Automatik Kft.

Kiállító

A célunk, hogy legyen egyszerűbb a könyvelők és pénzügyesek élete. A XXI. századi, villámgyors bank könyvelés megteremtésén dolgozunk 2016 óta. Automatizáljuk, amit lehet!"

No items found.

Biocsomag

Kiállító

Az otthon komposztálható légpárnás térkitöltő tekercseket levegő nélkül szállítják, tárolják, míg az ügyfélhez szinte csak levegőt küldünk a legkevesebb anyag felhasználásával.

No items found.

Boxy

Kiemelt támogató

A webáruházak, e-kereskedők raktári logisztikáját szolgáljuk ki robotizáltan és hibamentesen. Fulfillment szolgáltatásunk akár 30-50% megtakarítást nyújt a saját, manuális raktári költségekhez képest. A legkisebb webáruházaknak is, havi 100 rendeléstől a milliós rendelésszámig.

No items found.

CIB Bank

Kiállító

A CIB Bank több mint 55 ezer kisvállalati ügyféllel büszkélkedhet. Elsőként tette elérhetővé számukra az online hitelezést és a piacon egyedülálló online számlaajánlat- és hitelajánlat-készítő platformot.

No items found.

CloudERP.hu Kft. - ERP rendszer kifejezetten kereskedő cégeknek

Kiállító

A CloudERP egy modern, újgenerációs vállalatirányítási rendszer és platform megoldás kis és nagykereskedelmi vállalkozások operatív folyamatainak irányítására és automatizálására.

No items found.

DATEIO

A Dateio segít megtalálni a legértékesebb ügyfeleket! Magyar bankoktól kapott fizetési adatokon alapuló direkt marketing kampányok segítségével.

No items found.

DPD Hungary Kft.

Kiállító

Szolgáltatásainkkal a lehető legjobb információáramlást és rugalmasságot kínáljuk a csomagküldési szektorban és igyekszünk kihasználni a digitalizációs lehetőségeket annak érdekében, hogy a csomagküldés - és fogadás igazi élmény legyen.

No items found.

Daktela Magyarország

Kiállító

A Daktela kommunikációs központ egy felhő alapú megoldás call centerek számára. A platform átlátható módon egységesíti az ügyfelekkel való kommunikációt, beleértve az ügyfél előzményeket és a részletes statisztikákat. Az omni-channel megoldásnak köszönhetően a telefon, SMS, e-mail, akár a közösségi oldalak, webes chat vagy bármely más csatorna egy felületen kezelhető.

No items found.

Digitális Reklám

Kiállító

Cégünk a legkorszerűbb, értékesítést fokozó, interaktív, digitális média kommunikációs megoldásokat kínál beltéri és kültéri digitális kijelzőkön.

No items found.

Duál Reklám

Kiállító

Reklámajándékok, textilek, nyomdai anyagok, édességek vagy teljesen egyedi kivitelezések, továbbá mindezek logózása is elérhető cégünknél.

No items found.
Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.