Menü

Csányi Zoltán

Magyarország első zokni csereprogramjának ötletgazdája. Segítségével máig több mint 6 tonna vagyis 300.000 ezer pár zokni már nem a szemetesben végezte, hanem újra hasznosult. Valamint több mint 1000 rászoruló számára tudtak meleg zoknit adományozni a csereprogram keretében. Kereskedői vénáját apai nagyapjától örökölte, aki sertéskereskedő volt. Műszaki tanulmányai alatt, hangtechnikai eszközök építéséből csinált üzletet, majd antennarendszerek telepítésébe fogott. Az első nyugati autóját már ebből a pénzből vette. A délszláv háborúban nem kívánt részt venni, ezért Szegedre költözött családjával.

Feleségével 92-ben kapcsolati és anyagi támogatás nélkül céget alapítanak. A ruházati vállalkozás gyorsan növekszik. Saját bolt, majd boltok, nagyker, saját zokni és harisnya márkát gründol, amit a neten is elkezd árulni 2003-tól. Akkor még harisnyadiszkont néven, később ebből lett a hdishop.hu. Az ÚJ nevet a vásárlóiktól kapták, akiknek hosszú volt a harisnyadiszkont-ot kiejteni.

A SzEK.org  elnökségi tagja 2011-óta. Szívesen beszél a 25 év tapasztalatáról szakmai körökben.

Az előadás

A HDI Shop története - lehetőségek és veszélyek a hazai ruházati piacon 12:00-12:30 - Webáruház Indítás terem
Kerekasztal: Stratégia, jog, informatika, marketing - melyikre helyezzük a fókuszt az indulásnál? 17:00-17:30 - Webáruház Indítás terem
Tartalomhoz tartozó címkék: előadó aloldal