Akik nélkül az Ecommerce expo 2018

NEM JÖHETETT VOLNA LÉTRE

Főtámogató

Kiemelt támogatók

Webáruház bérlés - ShopRenter

További partnereink

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

Amit az Ecommerce Expo kínál a kiállítók számára…

 • Egyedülálló piacelérési lehetőség
  2000 potenciális ügyféllel találkozhat személyesen az Ecommerce Expon.
 • Értékes és fizetőképes célközönség
  Az Expo résztvevőinek nem az e-kereskedelem fontosságát kell eladnia. Ennek a közönségnek határozott céljai vannak az internetes értékesítést illetően – a megfelelő kivitelezőt, szolgáltatót keresik céljaik eléréséhez. S ehhez akár egy fizetős rendezvényen is hajlandóak részt venni.
 • A kiállítók aktív támogatása
  A kiállítói standok központi részét képezik az Expo területének, aminek köszönhetően a résztvevők biztosan találkozni fognak az Ön ajánlataival. Emellett még különböző módokon gondoskodunk majd arról, hogy a vendégeink felkeressék az Ön standját.
 • Az előző rendezvények sikerei
  Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 2016-os és a 2017-es rendezvény is óriási sikerrel és a kiállítóink nagy megelégedésével zárult – a részvételi adatok, a kiállítói visszajelzések és a sajtóbeszámolók (Piac&Profit, Hírmagazin, Magyar Posta, stb.) magukért beszélnek. Így 2018-ban is hasonló érdeklődésre számítunk.

Amennyiben szeretne kiállítóként megjelenni a rendezvényen, úgy kérjük írjon a kiallito@ecomexpo.hu email címre, és kollégáink elküldik Önnek ajánlatunkat!