Kiss Andrea

Rettentően elégedett vagyok a rendezvényen tapasztaltakkal! Gratulálok Mindenkinek, aki részt vett ennek megszervezésében, lebonyolításában. Köszönöm a pozitív élményt!

Limbacher Tivadar, Ma Este Színház

Olyan emberekkel tudsz beszélni, akiknek hasonló mindsetjük van és hasonlóan gondolkodnak mint te. Szerintem ez a legfőbb értéke a legtöbb ilyen konferenciának, hogy motivációt, perspektívát és információkat ad. Úgyhogy mindenkinek azt javaslom, hogy mindenképpen jöjjön el a jövő évire.

Bárányi Ildikó

Nagy tömeg, aggódtam, hogy zsúfolt lesz és rendezetlen. Ezzel szemben a szervezés KITŰNŐ volt!! Sok hostess, technikus és személyzet és szekcióvezető minden teremben, pontos kezdések, hely a kiállítóknak. Komolyan le vagyok nyűgözve a szervezéstől! Brávó!

Sztípity Róbert, Shop.Builder.hu

Véleményem szerint ez az Ecommerce Expo egy igazi hiánypótló rendezvény a magyar piacon. Azt gondolom, hogy a ma még csak a webáruházát megnyitni kívánóktól egészen azokig, akik már nemzetközi piacokra igyekeznek, egy nagyon széles, átfogó, minőségi előadásokat tartalmazó, nagyon színvonalas napot kaptak azok, akik kilátogattak az Expora.